IMPULS CENTAR PROGRAMI

Impuls programi sastavni su deo aktivnosti kroz koje želimo da edukujemo, ohrabrimo i motivišemo učesnike kako bi saznali više i u budućnosti se bavili inovativnim / startap preduzetništvom.

Programe u Impulsu realizujemo kroz partnerstva sa organizacijama, ustanovama i spoljnim saradnicima sa kojima delimo zajedničke ciljeve.

Većinu programa realizujemo zahvaljujući Programima podrške osnivača Regionalnog inovacionog startap centra Impuls: Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije i Opštine Gornji Milanovac.

U 2022. godini postali smo partneri sa Asocijacijom industrije video igara Srbije sa zajedničkim ciljem jačanja gejming industrije ovog dela Srbije. S tim u vezi organizujemo zajedničke edukativne događaje (predavanja, meetup-e…) u Impuls centru.

Kroz saradnju sa osnivačima i donosiocima oduka u srpskim startap kompanijama organizujemo meetup-e i predavanja o startap ekosistemu Srbije.

Sa Istraživačko razvojnim institutom za veštačku inteligenciju Srbije organizujemo organizujemo predavanja o veštačkoj inteligenciji sa ciljem podizanja svesti i značaja ove važne oblasti.

U saradnji sa Razvojnim biznis centrom iz Kragujevca realizujemo Karijerna savetovanje za mlade gde za procenu kompetencija koristimo dva inovativna alata: Basic Check Test– instrument za procenu sposobnosti i sklonosti, kao i Karijerni Kviz WayFi–  kratak kviz/test namenjen mladima koji još uvek nisu jasno definisali svoja interesovanja i sposobnosti.

Partnerstvom sa Naučnim klubom iz Gornjeg Milanovca a u okviru aktivnosti Centra za promociju nauke ove godine smo realizacijom inovativnih radionica koje prethode Noći istraživača prezentovali gostima oblasti robotike i 3D štampe.

U saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu organizovali smo 12. 04. ’22. godine Impuls događaj – Impuls biznis dan, događaj koji je bio dizajniran kroz tri celine: stručne biznis konsultacije, predavanje o Business Model Canvas – u i radionica strateškog planiranja.

NAJAVA IMPULS PROGRAMA

Bez neželjene pošte – samo dobre stvari!

Prijavite se na newsletter i postanite deo Impuls zajednice.

Nećemo Vam slati previše mejlova.

Kada vidite naš mejl u mejl sandučetu u njemu će biti vesti o Impuls aktuelnostima koje želite da čitate: najave besplatnih događaja (kurseva, radionica, treninga, meetupa, predavanja...), novi blog članci, kao i druge aktuelne novosti / aktivnosti iz Impuls centra.

Pridružite se Impuls zajednici koja uvek prva dobija vesti iz Impulsa - čak i pre objavljivanja na društvenim mrežama.

Napomena: Vaše podatke prikupljamo kako bismo mogli da obradimo Vaše zahteve za učešće na aktivnostima i događajima koje organizujemo.

Vaše podatke obrađujemo na osnovu Uredbe o zaštiti podataka o ličnost EU član 6. stav 1. slovo b) i na osnovu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti član 12. stav 1. tačka 2.

Molimo Vas da imate u vidu da ako događaj bude slikan i/ili sniman Vašim učešćem dajete saglasnost da se Vaše slike snimci objave (u štampi, društvenim mrežama, našem sajtu...).

Molimo sačekajte...

Dobro došli u Impuls zajednicu! 

Saznaj više o Impuls centru i oblastima rada.