VIDEO PRODUKCIJA IMPULS CENTRA

Video produkcija Impuls centra pokrenuta je 2021. godine sa ciljem predstavljanja startapa, inovativnog preduzetništva i uspešnih biznis priča. U okviru ove produkcije postoje dva značajna projekta koja su privukla veliku pažnju inovativne zajednice Srbije u poslednje vreme – Podkast Impuls startup priče i serija vebinara Mladi, motivacija i inovacija.

Impuls centar je posvećen promovisanju i podsticanju razvoja uspešnih startapa i inovativnog preduzetništva u Srbiji i regionu, pružajući podršku mladim preduzetnicima i promovišući ideje koje mogu doprineti razvoju privrede i društva u celini.

Uz podršku koju pružamo kroz video produkciju Impuls centra startap osnivači imaju mogućnost da ispričaju svoje priče, prezentuju svoje startap kompanije, pokažu svoje ideje i inovacije, a gledaoci i slušaoci imaju priliku da nauče više o tome kako da započnu sopstveni inovativni biznis.

PODCAST IMPULS STARTUP PRIČE

U okviru video produkcije Impuls centra, Impuls Startup Priče je prvi i jedini podkast na Balkanu koji se potpuno posvećuje srpskim startapima i njihovim uspešnim pričama.

Startapi su novi talas preduzetništva, a Srbija ima sve više inovativnih preduzeća koja su spremna da promene našu ekonomiju. Kao preduzetnik, investitor ili jednostavno zainteresovana osoba, trebalo bi da pratite Impuls Startup Priče kako biste saznali najnovije informacije o srpskom startap ekosistemu i otkrili najuspešnije načine za pokretanje i vođenje startapa.

IMPULS STARTUP PRIČE PREDSTAVLJAJU USPEŠNE SRPSKE STARTAPE

Svaka epizoda Impuls Startup Priča predstavlja vodeće ljude u srpskim startapima, razgovara o procesima osnivanja i vođenja ovih preduzeća, deli korisne savete i istražuje aktuelne trendove i događaje u srpskoj startap zajednici.

Kroz razgovore sa osnivačima i donosiocima odluka brzorastućih srpskih startapa, Impuls Startup Priče omogućavaju slušaocima da steknu uvid u proces pokretanja i vođenja startapa, kao i da se upoznaju sa mogućnostima i izazovima koje ova vrsta poslovanja nosi.

IMPULS STARTUP PRIČE MOTIVIŠU MLADE LJUDE

Podkast Impuls Startup Priče je namenjen ne samo preduzetnicima i investitorima, već i svim zainteresovanim osobama koje žele da saznaju više o srpskim startapima i inovacijama. Kroz inspirativne priče i korisne savete, motivišemo mlade ljude da se oprobaju u svetu startapa, podstičući tako razvoj srpskog startap ekosistema.

IMPULS STARTUP PRIČE INSPIRIŠU GLEDAOCE I SLUŠAOCE

Cilj Impuls Startup Priča je da inspiriše gledaoce i slušaoce da i oni uđu u svet startapa. Do sada, Impuls Startup Priče su razgovarale sa osnivačima i donosiocima odluka mnogih aktuelnih i brzorastućih srpskih startapa. Cilj nam je da nastavimo sa predstavljanjem novih i zanimljivih startap kompanija koje menjaju našu ekonomiju i društvo.

IMPULS STARTUP PRIČE SU NEOPHODNE ZA SRPSKI STARTAP EKOSISTEM

Impuls Startup priče su od neprocenjive važnosti za srpski startap ekosistem. Kao prvi i jedini podkast u regionu koji se isključivo bavi temom startapa pruža dragocene informacije i savete preduzetnicima, investitorima i svima koji su zainteresovani za ovu oblast.

Pored toga, Impuls startup priče su odličan način za povezivanje članova startap zajednice i razmenu ideja i iskustava.

Kroz inspirativne priče uspešnih preduzetnika, slušaoci mogu da se upoznaju sa procesom pokretanja i vođenja startapa, kao i da saznaju koji su izazovi i mogućnosti koje ova vrsta poslovanja nosi. Pored toga, Impuls Startup Priče su odličan način za povezivanje članova startap zajednice i razmenu ideja i iskustava.

Impuls startup priče ne samo da motiviše mlade ljude da se oprobaju u svetu startapa, već i podstiče razvoj startap ekosistema u Srbiji kao jedinstven izvor informacija i inspiracija za sve koji žele da stvore nešto novo i inovativno, a srpskoj ekonomiji donesu nova radna mesta, inovativna poslovna rešenja i nove tehnologije.

Saznaj više

MLADI, MOTIVACIJA I INOVACIJA – INSPIRACIJA ZA USPEH I NAPREDAK

U seriji vebinara pod nazivom Mladi, motivacija i inovacija predstavljamo uspešne učeničke kompanije, njihove inovativne proizvode i usluge.

Mladi su ključni za budućnost našeg društva. Njihova motivacija je presudna kako bi ostvarili svoje ciljeve i doprineli napretku zajednice. U današnjem dinamičnom svetu, inovacija je ključna za uspeh. Mladi treba da budu spremni da se prilagode promenama u okruženju i da eksperimentišu sa novim idejama kako bi ostvarili napredak.

U ovoj seriji vebinara, želimo da predstavimo uspešne učeničke kompanije, njihove inovativne proizvode i usluge koje su nastale iz motivacije i želje da se ostvari uspeh u svetu inovativnog preduzetništva.

INOVACIJE SU KLJUČNE ZA USPEH U DANAŠNJEM POSLOVNOM SVETU

Poslovni svet se neprestano menja i razvija, što zahteva od preduzetnika da budu inovativni i da se prilagođavaju promenama. Mladi ljudi koji se bave preduzetništvom moraju da budu spremni na izazove koje donosi savremeno poslovanje i da budu otvoreni za nova znanja i ideje. Inovacija je ključna za uspeh u poslu i za stvaranje konkurentnosti na tržištu.

MOTIVACIJA JE PRESUDNA ZA USPEH

Motivacija je važna za svakoga ko želi da postigne svoje ciljeve. Mladi preduzetnici koji žele da uspeju u svom poslu, moraju da budu motivisani i da imaju jasnu viziju svog cilja. Motivacija može da dođe iz različitih izvora – od želje da se ostvari finansijski uspeh, do želje da se pomogne zajednici i da se stvori pozitivna promena u svetu.

INSPIRACIJA ZA USPEH

U ovoj seriji vebinara, mladi preduzetnici imaju priliku da predstave svoje učeničke kompanije i priliku da inspirišu njihove vršnjake da uče od onih koji su ostvarili uspeh u svetu učeničkog preduzetništva. Kroz priče o njihovom putu, mladi će saznati kako su se učenici suočavali sa izazovima i preprekama na svom putu do uspeha. Takođe, dobiće korisne savete i informacije o tome kako da preuzmu rizik i da eksperimentišu sa novim idejama.

POVEZIVANJE SA VRŠNJACIMA

Ova serija vebinara takođe pruža priliku mladim preduzetnicima da se povežu sa vršnjacima i da podele svoja iskustva i znanja. Ovo je sjajna prilika da se stvori mreža mladih preduzetnika koji će moći da se podržavaju i da uče jedni od drugih. Takođe, povezivanje sa vršnjacima može da bude motivacija za dalji rad i uspeh. Svi zajedno, mladi preduzetnici mogu da stvore pozitivnu promenu u društvu i da doprinesu razvoju ekonomije i inovacione zajednice.

Mladi, motivacija i inovacija su ključni za doprinos inovacionoj učeničkoj zajednici na teritoriji cele Srbije. Učenje od uspešnih inovativnih vršnjaka i povezivanje sa njima može da bude inspiracija mnogima za dalji rad i uspeh.

Saznaj više

Pratite Podkast Impuls startup priče i seriju vebinara Mladi, motivacija i inovacija, i budite deo startap ekosistema u Srbiji!