IMPULS CENTAR RADIONICA JA SAM ROBOT A KOJA JE TVOJA SUPER MOĆ

Impuls centar u partnerstvu sa Naučnim klubom iz Gornjeg Milanovca a u okviru aktivnosti Centra za promociju nauke koje prethode Noći istraživača realizovao je 27. septembra 2022. godine jedinstvenu radionicu “Ja sam robot, a koja je tvoja super moć?”.

KOME JE NAMENJENA OVA RADIONICA?

Radionica je bila namenjena za grupu mališana predškolskog i mlađeg osnovnoškolskog uzrasta (6-9 godina). Na radionici deca su imala priliku da se upoznaju sa robotima za decu, njihovim karakteristikama, mogućnostima ranovrsnog korišćenja, razvijanju logičkog razmišljanja kroz igru.

Članovi tima Impuls centra na radionici su upoznali decu sa njihovim novim prijateljem i njegovim edukativno-igrovnim mogućnostima.

Radionica je bila otvorenog tipa, besplatna uz prethodnu prijavu.

DODATNE KORISNE INFORMACIJE O RADIONICI

Prisustvo na radionici bilo je besplatno uz obaveznu prijavu polaznika.

Zbog velikog interesovanja, broj mesta na radionici bio je ograničen. Preko 50 mališana učilo je kroz igru o povezanosti robotike i umetnosti, centralne teme ovogodišnje “Noći istraživača”.

GDE?

Regionalni inovacioni startap centar Impuls, Velimira Rajića 42, Gornji Milanovac

KAKO JE BILO NA RADIONICI POGLEDAJTE U SLEDEĆIM PRILOZIMA:

ŠTA JE IMPULS CENTAR?

Impuls Centar je prvi centar za inovacije u Gornjem Milanovcu koji ima za cilj da podrži, edukuje, poveže, pokrene i ujedini privrednike, startape i frilensere Gornjeg Milanovca kako bi doprineli ubrzanju razvoja inovacija i našem gradu otključali pun potencijal za ekonomiju 21. veka.

Pored samog prostora za zajednički rad (coworking), Impuls Centar je centralno mesto okupljanja inovativne zajednice uz veliki broj otvorenih događaja, meetupa ali i radionica, kurseva, treninga i obuka iz različitih oblasti vezanih za nove poslovne modele, nove tehnologije, biznis veštine, web, digitalnu industriju i tehnološko preduzetništvo.

Za pojedince i startap timove, Impuls centar pruža usluge za razvoj startap ideja u savremenom i funkcionalnom coworking prostoru, stručna predavanja, mentorske aktivnosti, umrežavanje.

Za kompanije, Impuls Center je partner, konsultant i resurs, koji im pomaže da postanu inovativniji, da primene alate i metode koje koriste tehnološki startupi i na taj način osiguraju njihovu relevantnost u budućnosti.

Bez neželjene pošte – samo dobre stvari!

Prijavite se na newsletter i postanite deo Impuls zajednice.

Nećemo Vam slati previše mejlova.

Kada vidite naš mejl u mejl sandučetu u njemu će biti vesti o Impuls aktuelnostima koje želite da čitate: najave besplatnih događaja (kurseva, radionica, treninga, meetupa, predavanja...), novi blog članci, kao i druge aktuelne novosti / aktivnosti iz Impuls centra.

Pridružite se Impuls zajednici koja uvek prva dobija vesti iz Impulsa - čak i pre objavljivanja na društvenim mrežama.

Napomena: Vaše podatke prikupljamo kako bismo mogli da obradimo Vaše zahteve za učešće na aktivnostima i događajima koje organizujemo.

Vaše podatke obrađujemo na osnovu Uredbe o zaštiti podataka o ličnost EU član 6. stav 1. slovo b) i na osnovu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti član 12. stav 1. tačka 2.

Molimo Vas da imate u vidu da ako događaj bude slikan i/ili sniman Vašim učešćem dajete saglasnost da se Vaše slike snimci objave (u štampi, društvenim mrežama, našem sajtu...).

Molimo sačekajte...

Dobro došli u Impuls zajednicu! 

Više informacija o Impuls centru saznajte na ovom linku.

Najava Impuls događaja za period septembar – decembar 2022.

Pripremili smo za vas 57 besplatnih jedinstvenih događaja u ovom delu Srbije iz najaktuelnijih oblasti inovativnog preduzetništva koje ćemo realizovati do kraja godine kao vid podrške vašem razvoju.

Očekuju vas:

– Kursevi ✔️

– Predavanja ✔️

Radionice ✔️

– Treninzi ✔️

– Meetups ✔️

– Priče osnivača brzorastućih startapa iz Srbije ✔️

kao i još mnogo toga. ✔️

Pogledajte i koji su JEDINSTVENI SKORAŠNJI I NASTUPAJUĆI IMPULS PROGRAMI.

ZANIMA VAS INOVATIVNO PREDUZETNIŠTVO?

Pogledajte epizode našeg podkasta Impuls startup priče u kojima smo ugostili i razgovarali sa osnivačima najaktuelnijih startapa Srbije.

Mladi, motivacija i inovacija je naziv serije vebinara u kojoj predstavljamo uspešne učeničke kompanije koje su osmislile inovativne proizvode i usluge.

Vebinare i podkaste možete pogledati na stranicama sajta posvećenim Impuls video produkciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *