Impuls centar meetup MOŽEŠ I TI Milutin Davidović

Veče u Impuls centru, 27. septembra 2022, na kome se tražilo mesto više!

MEETUP: Pravi put? Velika ili mala kompanija? Formalno i/ili neformalno obrazovanje?

Sve su ovo pitanja koja nas prate kroz profesionalni, kao i privatni život.

Kojim putem poći, kakav odabir napraviti, u kom smeru se razvijati, kako ulagati u sebe, kada je pravi trenutak za promenu kursa?

Formula za uspeh ne postoji, svačiji put je individualan, pa tako i receptura. Međutim, glavni sastojci svakako jesu vera u sebe i jaka volja.

IMPULS MEETUP – MOŽEŠ I TI:

Prvi meetup u okviru novog Impuls serijala “Možes i ti” ugostio je Milutina Davidovića, čiji je životni i profesionalni put bio nešto drugačiji od uobičajenog, a potekao je upravo iz našeg grada.

Kroz neformalnu diskusiju Milutin je podelio sa nama svoje iskustvo i odabire u životu. Od odlaska od kuće sa svega 14 godina, preko odabira škole, fakulteta, profesije, do života i rada u inostranstvu u većim i manjim internacionalnim okruženjima kao sto su Ericsson (Švedska, Španija), Aspire Technology (Irska), NEC (Japan).

Takođe, dotakao se i neformalnih načina edukacije kao podjednako bitnog segmenta individualnog razvoja, koji su ga uz bogato formalno obrazovanje i profesionalno iskustvo doveli do onoga gde je i šta je danas, što je izmedju ostalog i stanar našeg Impuls centra.

DODATNE INFORMACIJE O MEETUPU

Gde?
Regionalni inovacioni startap centar Impuls, Velimira Rajića 42, Gornji Milanovac

AGENDA MEETUPA:

  • 18:00 – 18:15 – okupljanje gostiju
  • 18:15 – 18:20 – pozdravna reč – Miloš Živković, Impuls centar
  • 18:20 – 19:10 – neformalna panel diskusija sa Milutinom Davidovićem, Senior Professional Services Engineer
  • 19:10 – 19:30 – pitanja publike
  • 19:30 – 20:00 – druženje i networking
LOGO KABINET MINISTRA ZA INOVACIJE I TEHNOLOSKI RAZVOJ VLADE REPUBLIKE SRBIJE

Meetup je deo Programa podrške radu startap i smart siti centara, naših osnivača – Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.

Prisustvo na meetupu je potpuno besplatno. Broj slobodnih mesta je ograničen.

Meetup je bio namenjen srednjoškolcima i svim punoletnim osobama.

PODLEGAJTE KAKO JE BILO NA MEETUPU

ŠTA JE IMPULS CENTAR?

Impuls Centar je prvi centar za inovacije u Gornjem Milanovcu koji ima za cilj da podrži, edukuje, poveže, pokrene i ujedini privrednike, startape i frilensere Gornjeg Milanovca kako bi doprineli ubrzanju razvoja inovacija i našem gradu otključali pun potencijal za ekonomiju 21. veka.

Pored samog prostora za zajednički rad (coworking), Impuls Centar je centralno mesto okupljanja inovativne zajednice uz veliki broj otvorenih događaja, meetupa ali i radionica, kurseva, treninga i obuka iz različitih oblasti vezanih za nove poslovne modele, nove tehnologije, biznis veštine, web, digitalnu industriju i tehnološko preduzetništvo.

Za pojedince i startap timove, Impuls centar pruža usluge za razvoj startap ideja u savremenom i funkcionalnom coworking prostoru, stručna predavanja, mentorske aktivnosti, umrežavanje.

Za kompanije, Impuls Center je partner, konsultant i resurs, koji im pomaže da postanu inovativniji, da primene alate i metode koje koriste tehnološki startupi i na taj način osiguraju njihovu relevantnost u budućnosti.

Bez neželjene pošte – samo dobre stvari!

Prijavite se na newsletter i postanite deo Impuls zajednice.

Nećemo Vam slati previše mejlova.

Kada vidite naš mejl u mejl sandučetu u njemu će biti vesti o Impuls aktuelnostima koje želite da čitate: najave besplatnih događaja (kurseva, radionica, treninga, meetupa, predavanja...), novi blog članci, kao i druge aktuelne novosti / aktivnosti iz Impuls centra.

Pridružite se Impuls zajednici koja uvek prva dobija vesti iz Impulsa - čak i pre objavljivanja na društvenim mrežama.

Napomena: Vaše podatke prikupljamo kako bismo mogli da obradimo Vaše zahteve za učešće na aktivnostima i događajima koje organizujemo.

Vaše podatke obrađujemo na osnovu Uredbe o zaštiti podataka o ličnost EU član 6. stav 1. slovo b) i na osnovu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti član 12. stav 1. tačka 2.

Molimo Vas da imate u vidu da ako događaj bude slikan i/ili sniman Vašim učešćem dajete saglasnost da se Vaše slike snimci objave (u štampi, društvenim mrežama, našem sajtu...).

Molimo sačekajte...

Dobro došli u Impuls zajednicu! 

Više informacija o Impuls centru saznajte na ovom linku.

Najava Impuls događaja za period septembar – decembar 2022.

Pripremili smo za vas 57 besplatnih jedinstvenih događaja u ovom delu Srbije iz najaktuelnijih oblasti inovativnog preduzetništva koje ćemo realizovati do kraja godine kao vid podrške vašem razvoju.

Očekuju vas:

– Kursevi ✔️

– Predavanja ✔️

Radionice ✔️

– Treninzi ✔️

– Meetups ✔️

– Priče osnivača brzorastućih startapa iz Srbije ✔️

kao i još mnogo toga. ✔️

Pogledajte i koji su JEDINSTVENI SKORAŠNJI I NASTUPAJUĆI IMPULS PROGRAMI.

ZANIMA VAS INOVATIVNO PREDUZETNIŠTVO?

Pogledajte epizode našeg podkasta Impuls startup priče u kojima smo ugostili i razgovarali sa osnivačima najaktuelnijih startapa Srbije.

Mladi, motivacija i inovacija je naziv serije vebinara u kojoj predstavljamo uspešne učeničke kompanije koje su osmislile inovativne proizvode i usluge.

Vebinare i podkaste možete pogledati na stranicama sajta posvećenim Impuls video produkciji.

3 thoughts on “IMPULS MEETUP SA MILUTINOM DAVIDOVIĆEM”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *