Zašto tokenizacija poslovanja? Jasno vam je da je ekonomija kakvu poznajemo dostigla svoju tačku zasićenja i da je sve teže kreirati vrednost na stari način razmišljanja.

U doba velikih promena i pojave disruptivnih tehnologija poput blokčejna i kreiranja novih poslovnih modela koji sadrže digitalnu imovinu, postavlja se pitanje da li je ovo još jedna tehnološka novotarija i prolazni trend ili nešto što zaista menja pravila igre i kreira dodatnu vrednost.

Da li ste znali da je Srbija među prvim državama koja je zakonom uredila oblast digitalne imovine?

Pridružite nam se 15.12.2022. u 18h gde ćemo pričati o sledećim temama:

 • Budućnost novca i digitalna imovina kao zamena za fiat novac (Bitcoin, stablecoin, CBDC)
 • Budućnost tržišta finansiranja i kako će digitalna imovina zameniti tradicionalne instrumente (kredit, obveznice, kapital) i promeniti finansijsko tržište
 • Digitalni tokeni kao novi instrumenti poslovanja i biznis modela kompanija

Predavači:

Bogdan Vujović –Token Specialist & Legal Officer Eko-Digital

Pravnik sa master diplomama iz međunarodnog poslovnog prava i investicionog bankarstva,  specijalizovan je za oblast digitalne imovine, tokenizacije i FinTech. Autor je knjige Vodič kroz svet digitalne imovine i DeFi. 

Aleksej Misailović – Head of Advisory & Tokenomics Eko-Digital 

Senior Menadžer sa dugogodišnjim iskustvom rada u finansijskom sektoru i poslovnom razvoju, ekspert u oblasti token ekonomije, tokenizacije i kripto imovine. 

KOME JE NAMENJENO PREDAVANJE?

Impuls centar kao partner, konsultant i resurs koji pomaže kompanijama da postanu inovativnije i tako obezbede svoju relevantost i u budućnosti, dizajnirao je ovo predavanje kao vid podrške privrednom sektoru Gornjeg Milanovca i regiona.

DODATNE INFORMACIJE O PREDAVANJU: TOKENIZACIJA POSLOVANJA – KAKO DA PODIGNETE SVOJ BIZNIS NA VIŠI NIVO

GDE?
Regionalni inovacioni startap centar Impuls, Velimira Rajića 42, Gornji Milanovac

KADA?

Četvrtak – 15. decembar 2022.

VREME?

18-20h

AGENDA PREDAVANJA

 • 17:45 – 17:55 – okupljanje gostiju
 • 18:00 – 18:05 – pozdravna reč – Miloš Živković, izvršni direktor Impuls centra
 • 18:05 – 19:05 – predavanje: Bogdan Vujović i Aleksej Misailović
 • 19:10 – 19:30 – pitanja publike
 • 19:30 – 20:00 – druženje i umrežavanje
LOGO KABINET MINISTRA ZA INOVACIJE I TEHNOLOSKI RAZVOJ VLADE REPUBLIKE SRBIJE

Ovo predavanje deo je Programa podrške radu startap i smart siti centara, naših osnivača – Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.

Prisustvo na predavanju potpuno je besplatno.

Zbog ograničenog broja slobodnih mesta obavezna je prijava. ↓

ŠTA JE IMPULS CENTAR?

Impuls Centar je prvi centar za inovacije u Gornjem Milanovcu koji ima za cilj da podrži, edukuje, poveže, pokrene i ujedini privrednike, startape i frilensere Gornjeg Milanovca kako bi doprineli ubrzanju razvoja inovacija i našem gradu otključali pun potencijal za ekonomiju 21. veka.

Pored samog prostora za zajednički rad (coworking), Impuls Centar je centralno mesto okupljanja inovativne zajednice uz veliki broj otvorenih događaja, meetupa ali i radionica, kurseva, treninga i obuka iz različitih oblasti vezanih za nove poslovne modele, nove tehnologije, biznis veštine, web, digitalnu industriju i tehnološko preduzetništvo.

Za pojedince i startap timove, Impuls centar pruža usluge za razvoj startap ideja u savremenom i funkcionalnom coworking prostoru, stručna predavanja, mentorske aktivnosti, umrežavanje.

Za kompanije, Impuls Center je partner, konsultant i resurs, koji im pomaže da postanu inovativniji, da primene alate i metode koje koriste tehnološki startupi i na taj način osiguraju njihovu relevantnost u budućnosti.

Više informacija o Impuls centru saznajte na ovom linku.

Pripremili smo za vas 57 besplatnih jedinstvenih događaja u ovom delu Srbije iz najaktuelnijih oblasti inovativnog preduzetništva koje ćemo realizovati do kraja godine kao vid podrške vašem razvoju.

Očekuju vas:

 • Kursevi ✔️
 • Predavanja ✔️
 • Radionice ✔️
 • Treninzi ✔️
 • Obuke ✔️
 • Meetups ✔️
 • Priče osnivača brzorastućih startapa iz Srbije kao i još mnogo toga ✔️

Pogledajte i koji su JEDINSTVENI SKORAŠNJI I NASTUPAJUĆI IMPULS PROGRAMI.

ZANIMA VAS INOVATIVNO PREDUZETNIŠTVO?

Pogledajte epizode našeg podkasta Impuls startup priče u kojima smo ugostili i razgovarali sa osnivačima najaktuelnijih startapa Srbije.

Mladi, motivacija i inovacija je naziv serije vebinara u kojoj predstavljamo uspešne učeničke kompanije koje su osmislile inovativne proizvode i usluge.

Vebinare i podkaste možete pogledati na stranicama sajta posvećenim Impuls video produkciji.