Impuls kurs Google Business Profile sa Sonjom Jovović

Naučite da kreirate Google profil preduzeća – lakše je nego što mislite!

Ovaj kurs uključuje najnovije promene i korak po korak uputstva od početka do kraja kako biste nakon kursa imali profesionalno izgrađen profil vašeg preduzeća na Google.

Istina je da postoji toliko mnogo načina da promovišete svoje poslovanje na internetu.

Šta ako to možete učiniti besplatno? Google profil preduzeća jedan je od najmoćnijih besplatnih marketinških alata koje možete imati.

PREDNOSTI KREIRANJA GOOGLE-OVOG PROFILA PREDUZEĆA

Bilo da tražite informacije, kupujete, istražujete neku temu ili čak delite svoja razmišljanja s drugim ljudima, lako je gotovo sve učiniti putem interneta.

Znate i sami da je internet sjajan resurs koji možete koristiti u bilo koje doba dana ili noći, i to bez ikakvih troškova za vas.

Međutim, možete biti još pametniji koristeći internet u svoju korist!

Ako se prijavite na ovaj kurs, naučićete kako koristiti Google profil preduzeća (Google Business Profile) za povećanje prodaje, privlačenje novih kupaca i povećanje vidljivosti u rezultatima Google pretraživanja.

KORISNE BROJKE KOJE IDU U KORIST GOOGLE PROFILU PREDUZEĆA

Verovatno ste već videli da ovaj alat kod nas i u svetu aktivno koriste sva preduzeća koja shvataju značaj prisustva na Google pretraživaču.

Održavanje vašeg profila preduzeća na Google-u ažuriranim je važno za vaš uspeh. Prema Ipsos Research-u, ažuriranom Google profilu preduzeća:

 • Postoji 2,7x veća verovatnoća da će se smatrati renomiranijim;
 • Ostvaruje 7x više klikova;
 • Postoji 70% veća verovatnoća da će privući posete vašoj lokaciji;
 • Postoji 50% veća verovatnoća da će dovesti do kupovine vaših proizvoda ili usluga.

Zapravo, Google nas je nakon velikog istraživanja izvestio da 86% kupaca koristi online recenzije za donošenje odluka o kupovini.

Ove brojke nam govore da je Google profil preduzeća jedan od najvažnijih načina da pomognete vašem lokalnom poslovanju da raste.

Dakle, ako ozbiljno razmišljate o unapređenju svog poslovanja, generisanju potencijalnih klijenata, povećanju vidljivosti vaših proizvoda i usluga u Google pretragama, onda morate početi koristiti ovaj besplatan a moćan marketinški alat za promociju svog preduzeća. 

KAKVE KORISTI IMAJU LOKALNA PREDUZEĆA OD OVOG ALATA?

Google profil preduzeća pomaže lokalnim preduzećima da postanu vidljivi u rezultatima Google pretraživanja. Ovo je posebno korisno ako je vaš posao lokalni biznis i želite ga promovisati na Google-u.

Kada budete imali svoj nalog, moći ćete upravljati svim aspektima svog poslovanja na Google pretraživaču.

To uključuje navođenje vašeg radnog vremena, usluga, kontakt informacija, veze do vašeg sajta i Google mapa, fotografije, recenzije, informacije o lokaciji preduzeća, najavu događaja, posebne ponude i još mnogo toga. Sve se to može učiniti s lakoćom koristeći ovaj besplatan alat.

PRIMER JELENE I NJENOG SAMOSTALNOG PODEŠAVANJA GOOGLE PROFILA PREDUZEĆA!

Koliko nas zaista zna kako da koristi Google profil preduzeća u cilju promovisanja sopstvenog poslovanja i podizanja profita na više nivoe? Čak i ako znate kako da ga koristite, kako ga zaista možete iskoristiti na najbolji način?

Koliko god se trudili, čini vam se da ništa dovoljno dobro ne izgleda.

Dobar primer je Jelena koja je imala loše iskustvo kada je prvi put počela da koristi ovaj alat. Činilo joj se dovoljno lako. Mislila je da će kvalitetno i profesionalno podešavanje naloga biti brzo.

Nakon što je potrošila nekoliko sati pretražujući na internetu najbolji način da svoje poslovanje plasira na Google pretraživaču i kreira profil koji će joj doneti rezultate, shvatila je komplikovanost ovog alata kod početnika u rukama koji žele da izvuku maksimum iz njega.

Posle osnovnog podešavanja, nije znala kako efikasno podesiti napredne funkcije, odustala je od daljeg razvoja svog naloga i tako dozvolila da konkurencija sa bolje podešenim nalozima ima veću vidljivost u pretragama.

UČITE IZ JELENINIH GREŠAKA – UŠTEDITE SA OVIM KURSOM VAŠE VREME I NOVAC!

Ne morate kao Jelena provoditi sate na internetu pokušavajući pronaći najbolji način da optimizujete profil vašeg preduzeća na Google-u.

Samo imajte snažnu želju da budete uspešni i učite na ovom kursu od profesionalca koji je već bio tu gde ste vi.

Zamislite kako možete iskoristiti svu moć interneta i Google-a da pomognete izgradnju vašeg poslovanja do nivoa za koji nikada niste mislili da je moguće? Lepo zvuči, zar ne?

Ovaj jednodnevni kurs može vam pomoći da shvatite važnost vašeg profila preduzeća na Google i kako ga koristiti u korist vašeg preduzeća.

Ukratko, ovo je najbolji način da počnete besplatno promovisati svoje poslovanje na Google pretraživaču.

ZA KOGA NIJE KURS GOOGLE PROFIL PREDUZEĆA?

Kurs nije za one koji još nemaju sopstveno preduzeće odnosno one koji nisu zaposleni u preduzećima koja žele da nauče više o ovom alatu.

ZA KOGA JESTE KURS GOOGLE PROFIL PREDUZEĆA?

Ako ste već u biznisu i želite generisati nove potencijalne klijente, onda je ovaj kurs za vas!

ŠTA ĆETE NAUČITI NA KURSU?

Neka vaš Google profil preduzeća zablista kroz sve rezultate pretraživanja na Google-u!

 • Saznaćete zašto je važno imati Google profil preduzeća i kako on čini vaše poslovanje vidljivim na Google pretraživaču
 • Shvatićete kako funkcioniše Google profil preduzeća
 • Naučićete kako da kreirate ključne elemente koje morate uključiti u svoj profil preduzeća da biste privukli potencijalne klijente
 • Naučićete kako upravljati Google profilom vašeg preduzeća
 • Kako da dodajete kontakt informacije, fotografije, događaje, veze ka vašem sajtu, radno vreme, usluge, lokacije preduzeća, vesti, i još mnogo toga potrebnog da biste maksimalno iskoristiti vaš Google profil preduzeća
 • Naučićete najbolje prakse korištenja Google profil preduzeća za povećanje prisutnosti vašeg preduzeća u rezultatima pretrage
 • Dobićete savete o tome kako poboljšati svoje Google recenzije
 • Kako da se vaš Google profil preduzeća ističe u odnosu na konkurenciju
 • Saznaćete najbolje prakse korištenja Google profil preduzeća za promociju vašeg poslovanja
 • Kako da sledite smernice Google profil preduzeća
 • Kako izbeći uobičajene zamke i greške u vođenju Google profil preduzeća
 • Kako da verifikujete svoj Google Profil preduzeća
 • i još mnogo toga.

KO JE PREDAVAČ NA KURSU GOOGLE BUSINESS PROFILE?

Sonja Jovović - predavač na kursu GOOGLE PROFIL PREDUZEĆA

Sonja Jovović je sertifikovani Google profesionalac za digitalno oglašavanje za Google Ads Search, Display, Video i Analytics od 2012 godine.

Vlasnik Google partnerske agencije za oglašavanje i edukaciju Profy Multi Media i suosnivač Kurs Kreatora.

Osim Google Ads, radi na uslugama i edukacijama za pozicioniranje na Google Mapama i Google Search preko Google Business Profile (bivši Google My Business) naloga, tj, naloga za lokalna preduzeća.

Uspešno se bavi edukacijom tržišta o značaju i mogućnostima oglašavanja na Google Ads platformama. Do sada je održala brojne otvorene ili interne radionice korišćenja Ads alata, Google Profile (bivši Google My Business), Google analitike, LinkedIn-a.

Preduzetnik od 1992. godine, u porodičnoj firmi za proizvodnju sportske opreme.

Provela je dosta vremena učeći i u praksi testirajući kako da napravi uspešan Google Profil Preduzeća. Svoje znanje rado će podeliti sa vama na ovom kursu. Ne govorimo o osnovnim stvarima, poput kreiranja poslovne stranice.

Pokazaće vam najbolje prakse koje je naučila tokom godina. Ovo će uključivati ispravno postavljanje vašeg profila preduzeća na Google-u tako da dobijete najveću moguću vidljivost u pretragama. Pokazaće vam kako da na najbolji način iskoristite sve besplatne resurse koje Google pruža. 

OK, KOLIKO ĆE VAS SVE OVO KOŠTATI?

Kurs realizujemo zahvaljujući Programu podrške radu startap i smart siti centara Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.

KABINET MINISTRA ZA INOVACIJE I TEHNOLOSKI RAZVOJ VLADE REPUBLIKE SRBIJE - LOGO

Prisustvo na ovom kursu je potpuno besplatno uz obaveznu prijavu jer je broj slobodnih mesta ograničen.

DODATNE INFORMACIJE O PREDAVANJU

GDE?
Klikni na mapu: Regionalni inovacioni startap centar Impuls

KADA?

Ponedeljak – 31. oktobar 2022.

VREME?

17-20h

AGENDA KURSA

16:45 – 16:55 – okupljanje polaznika kursa
17:00 – 17:05 – pozdravna reč organizatora
17:05 – 20:00 – Centralni deo kursa koji uključuje ravnomerne pauze zbog bolje efikasnosti

JOŠ UVEK SE RAZMIŠLJATE DA LI JE OVAJ KURS ZA VAS?

Želite li pridobiti više klijenata za svoje poslovanje? Želite li povećati svoj profit? Jeste li umorni od gubitka novca jer ne znate kako na pravi način plasirati svoje proizvode i usluge? Ne znate kako da svoje preduzeće besplatno promovišete na internetu? Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, onda vam je potreban ovaj kurs.

Mnogo toga treba znati o vašem profilu preduzeća na Google-u i uvek postoji još nešto što možete učiniti da ga poboljšate. Ako želite naučiti kako koristiti Google profil preduzeća do svog maksimalnog potencijala, morate se odmah prijaviti na ovaj kurs!

Možete se prijaviti na ovaj kurs i postati stručnjak za Google Business Profile već nakon kursa, ali ako to ne učinite uskoro, možda više nikada nećete dobiti ovakvu direktnu priliku da steknete tako vredno znanje.

Zapamtite, ovo je vremenski ograničena ponuda i broj slobodnih mesta je ograničen. Ovaj kurs sadrži toliko korisnih informacija da ih ne želite propustiti!

Ne zaboravite, mesto na kursu polaznicima može biti zagarantovano samo ako se među prvima prijave. Zatvorićemo prijave nakon popunjavanja planiranih mesta za polaznike, delujete odmah i prijavite se na kurs kako biste iskoristili ovu retku priliku!

ŠTA JE IMPULS CENTAR?

Impuls Centar je prvi centar za inovacije u Gornjem Milanovcu koji ima za cilj da podrži, edukuje, poveže, pokrene i ujedini privrednike, startape i frilensere Gornjeg Milanovca kako bi doprineli ubrzanju razvoja inovacija i našem gradu otključali pun potencijal za ekonomiju 21. veka.

Pored samog prostora za zajednički rad (coworking), Impuls Centar je centralno mesto okupljanja inovativne zajednice uz veliki broj otvorenih događaja, meetupa ali i radionica, kurseva, treninga i obuka iz različitih oblasti vezanih za nove poslovne modele, nove tehnologije, biznis veštine, web, digitalnu industriju i tehnološko preduzetništvo.

Za pojedince i startap timove, Impuls centar pruža usluge za razvoj startap ideja u savremenom i funkcionalnom coworking prostoru, stručna predavanja, mentorske aktivnosti, umrežavanje.

Za kompanije, Impuls Center je partner, konsultant i resurs, koji im pomaže da postanu inovativniji, da primene alate i metode koje koriste tehnološki startupi i na taj način osiguraju njihovu relevantnost u budućnosti.

Više informacija o Impuls centru saznajte na ovom linku.

Pripremili smo za vas 57 besplatnih jedinstvenih događaja u ovom delu Srbije iz najaktuelnijih oblasti inovativnog preduzetništva koje ćemo realizovati do kraja godine kao vid podrške vašem razvoju.

Očekuju vas:

 • Kursevi ✔️
 • Predavanja ✔️
 • Radionice ✔️
 • Treninzi ✔️
 • Obuke ✔️
 • Meetups ✔️
 • Priče osnivača brzorastućih startapa iz Srbije kao i još mnogo toga ✔️

Bez neželjene pošte – samo dobre stvari!

Prijavite se na newsletter i postanite deo Impuls zajednice.

Nećemo Vam slati previše mejlova.

Kada vidite naš mejl u mejl sandučetu u njemu će biti vesti o Impuls aktuelnostima koje želite da čitate: najave besplatnih događaja (kurseva, radionica, treninga, meetupa, predavanja...), novi blog članci, kao i druge aktuelne novosti / aktivnosti iz Impuls centra.

Pridružite se Impuls zajednici koja uvek prva dobija vesti iz Impulsa - čak i pre objavljivanja na društvenim mrežama.

Napomena: Vaše podatke prikupljamo kako bismo mogli da obradimo Vaše zahteve za učešće na aktivnostima i događajima koje organizujemo.

Vaše podatke obrađujemo na osnovu Uredbe o zaštiti podataka o ličnost EU član 6. stav 1. slovo b) i na osnovu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti član 12. stav 1. tačka 2.

Molimo, sačekajte

Dobro došli u Impuls zajednicu! 

Pogledajte i koji su JEDINSTVENI SKORAŠNJI I NASTUPAJUĆI IMPULS PROGRAMI.

ZANIMA VAS INOVATIVNO PREDUZETNIŠTVO?

Pogledajte epizode našeg podkasta Impuls startup priče u kojima smo ugostili i razgovarali sa osnivačima najaktuelnijih startapa Srbije.

Mladi, motivacija i inovacija je naziv serije vebinara u kojoj predstavljamo uspešne učeničke kompanije koje su osmislile inovativne proizvode i usluge.

One thought on “GOOGLE PROFIL PREDUZEĆA ZA PODIZANJE POSLOVANJA NA VIŠI NIVO”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *