IMPULS MEETUP: MIHAJLO NIKODIJEVIĆ - STARTUP TAPNI

IMPULS MEETUP: MIHAJLO NIKODIJEVIĆ – STARTUP TAPNI novi je meetup iz serije pod nazivom #MOŽEŠITI (pratite ovaj hashtag na društvenim mrežama kao i #impulscentar i #impulspodcast) koja nosi snažnu poruku ohrabrenja, inspiracije i motivacije gostiju / publike i ima za cilj razbijanje predrasuda i približavanje sveta inovacija / startapa svima koji nisu deo startap ekosistema.

Ova serija meetup-a jedinstvena je u Srbiji po tome što u Gornji Milanovac odnosno Regionalni inovacioni startap centar Impuls u budućim danima dolaze osnivači najaktuelnijih, brzorastućih srpskih startapa sa željom da publici prenesu svoja bogata iskustva, znanja, uspešne priče, i kroz interakciju sa prisutnima odgovaraju na sva postavljena pitanja.

KO JE MIHAJLO NIKODIJEVIĆ?

Mihajla smo upoznali u epizodi našeg podkasta Impuls startup priče a na predstojećem meetup-u imaćemo priliku detaljnije da razgovaramo o njegovim počecima, razvoju startupa Tapni i velikim uspesima koje je ostvario u prethodnom periodu.

Od završetka profesionalne karijere fudbalera, ulaska u svet programiranja, ideje i nastanka startup kompanije Tapni, učešćima na programima podrške / finansiranja inovativnih ideja, razvoja Tapnija na svim stranama sveta, učešća kao govornika na aktuelnim konferencijama… samo su neke od tema koje ćemo pokriti na ovom meetup-u.

ŠTA RAZVIJA STARTUP TAPNI?

Startap Tapni ima za cilj da promeni način umrežavanja ljudi. Kako navode na njihovom sajtu – oni prezentuju vizit kartice sa druge planete.

Uz Tapni umrežavanje postaje jednostavno, lako i brzo jer ne zahteva fizičku razmenu kartica / vizit karti niti instaliranje dodatnih aplikacija. Dovoljno je prislanjanje vašeg smart fona na Tapni karticu, nalepnicu ili privezak i na ekranu se pojavljuju korisnikovi kontakt podaci kao i profili njegovih drušvenih mreža. Pored Tapni kartica, u ponudi proizvoda imaju i stikere i priveske. Detaljniju kolekciju Tapni proizvoda možete pogledati na Tapni sajtu.

Njihove proizvode koristi preko 5.000 kompanija širom sveta.

DODATNE INFORMACIJE O MEETUP-U

GDE?
Regionalni inovacioni startap centar Impuls, Velimira Rajića 42, Gornji Milanovac

KADA?

Četvrtak – 13. oktobar 2022.

VREME?

18-20h

AGENDA MEETUPA SA MIHAJLOM NIKODIJEVIĆEM IZ STARTAPA TAPNI:

 • 17:45 – 17:55 – okupljanje gostiju
 • 18:00 – 18:05 – pozdravna reč – Miloš Živković, izvršni direktor Impuls centra
 • 18:05 – 19:05 – neformalna panel diskusija sa Mihajlom Nikodijevićem, Co-Founder & CEO at Tapni
 • 19:10 – 19:30 – pitanja publike
 • 19:30 – 20:00 – druženje i umrežavanje
LOGO KABINET MINISTRA ZA INOVACIJE I TEHNOLOSKI RAZVOJ VLADE REPUBLIKE SRBIJE

Ovaj meetup deo je Programa podrške radu startap i smart siti centara, naših osnivača – Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.

Prisustvo na ovom događaju je potpuno besplatno.

Broj slobodnih mesta je ograničen.

ŠTA JE IMPULS CENTAR?

Impuls Centar je prvi centar za inovacije u Gornjem Milanovcu koji ima za cilj da podrži, edukuje, poveže, pokrene i ujedini privrednike, startape i frilensere Gornjeg Milanovca kako bi doprineli ubrzanju razvoja inovacija i našem gradu otključali pun potencijal za ekonomiju 21. veka.

Pored samog prostora za zajednički rad (coworking), Impuls Centar je centralno mesto okupljanja inovativne zajednice uz veliki broj otvorenih događaja, meetupa ali i radionica, kurseva, treninga i obuka iz različitih oblasti vezanih za nove poslovne modele, nove tehnologije, biznis veštine, web, digitalnu industriju i tehnološko preduzetništvo.

Za pojedince i startap timove, Impuls centar pruža usluge za razvoj startap ideja u savremenom i funkcionalnom coworking prostoru, stručna predavanja, mentorske aktivnosti, umrežavanje.

Za kompanije, Impuls Center je partner, konsultant i resurs, koji im pomaže da postanu inovativniji, da primene alate i metode koje koriste tehnološki startupi i na taj način osiguraju njihovu relevantnost u budućnosti.

Više informacija o Impuls centru saznajte na ovom linku.

Pripremili smo za vas 57 besplatnih jedinstvenih događaja u ovom delu Srbije iz najaktuelnijih oblasti inovativnog preduzetništva koje ćemo realizovati do kraja godine kao vid podrške vašem razvoju.

Očekuju vas:

 • Kursevi ✔️
 • Predavanja ✔️
 • Radionice ✔️
 • Treninzi ✔️
 • Obuke ✔️
 • Meetups ✔️
 • Priče osnivača brzorastućih startapa iz Srbije kao i još mnogo toga ✔️

Bez neželjene pošte – samo dobre stvari!

Prijavite se na newsletter i postanite deo Impuls zajednice.

Nećemo Vam slati previše mejlova.

Kada vidite naš mejl u mejl sandučetu u njemu će biti vesti o Impuls aktuelnostima koje želite da čitate: najave besplatnih događaja (kurseva, radionica, treninga, meetupa, predavanja...), novi blog članci, kao i druge aktuelne novosti / aktivnosti iz Impuls centra.

Pridružite se Impuls zajednici koja uvek prva dobija vesti iz Impulsa - čak i pre objavljivanja na društvenim mrežama.

Napomena: Vaše podatke prikupljamo kako bismo mogli da obradimo Vaše zahteve za učešće na aktivnostima i događajima koje organizujemo.

Vaše podatke obrađujemo na osnovu Uredbe o zaštiti podataka o ličnost EU član 6. stav 1. slovo b) i na osnovu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti član 12. stav 1. tačka 2.

Molimo Vas da imate u vidu da ako događaj bude slikan i/ili sniman Vašim učešćem dajete saglasnost da se Vaše slike snimci objave (u štampi, društvenim mrežama, našem sajtu...).

Prijavite se

Dobro došli u Impuls zajednicu! 

Pogledajte i koji su JEDINSTVENI SKORAŠNJI I NASTUPAJUĆI IMPULS PROGRAMI.

ZANIMA VAS INOVATIVNO PREDUZETNIŠTVO?

Pogledajte epizode našeg podkasta Impuls startup priče u kojima smo ugostili i razgovarali sa osnivačima najaktuelnijih startapa Srbije.

Mladi, motivacija i inovacija je naziv serije vebinara u kojoj predstavljamo uspešne učeničke kompanije koje su osmislile inovativne proizvode i usluge.

Vebinare i podkaste možete pogledati na stranicama sajta posvećenim Impuls video produkciji.

One thought on “IMPULS MEETUP: MIHAJLO NIKODIJEVIĆ – STARTUP TAPNI”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *