NIKOLA MIJAILOVIĆ STARTUP JOBERTY IMPULS MEETUP MOŽEŠITI

Kako je petočlani tim 2019. godine napravio startap Joberty koji danas osim Srbije posluje i u Hrvatskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Makediniji i Sloveniji saznajte na novom Impuls meetup-u iz serije #MOŽEŠITI na kome će gost govornik biti Nikola Mijailović, suosnivač i izvršni direktor startapa Joberty.

IT industrija u Srbiji praćena je velikim brojem predrasuda, od visine plata koje zarađuju junior/senior programeri, do značenja određenih pozicija u IT kompanijama. Platforma Joberty razbija sve ove vrste zabluda tako što transparentno predstavlja ono što IT kompanije zaista jesu.

Joberty je trenutno najznačajnija platforma IT poslova u Srbiji. Ona povezuje kandidate i poslodavce. 

Preko Joberty platforme možete saznati iskustva zaposlenih, plate ili aplicirati za posao u nekoj IT kompaniji. 

U ovoj kompaniji veruju da su startapi i tehnološke kompanije nosioci napretka društva. Ističu važnost employer branding profila IT kompanija i veruju da njen značaj tek dolazi do izražaja. 

Nikolu smo upoznali u desetoj epizodi našeg podkasta Impuls startup priče a na predstojećem meetup-u imaćemo priliku detaljnije da razgovaramo o njegovim počecima i iskustvu u startap preduzetništvu, izazovima sa kojima se suočavao u razvoju startap kompanije Joberty i velikim uspesima koje je sa svojim timom ostvario u prethodnom periodu.

DODATNE INFORMACIJE O MEETUP-U

GDE?
Regionalni inovacioni startap centar Impuls, Velimira Rajića 42, Gornji Milanovac

KADA?

Četvrtak – 17. novembar 2022.

VREME?

18-20h

UČESNICI?

 • Moderator: Miloš Živković
 • Gost govornik: Nikola Mijailović

AGENDA MEETUPA SA NIKOLOM MIJAILOVIĆEM IZ STARTAPA JOBERTY:

 • 17:45 – 17:55 – okupljanje gostiju
 • 18:00 – 18:05 – pozdravna reč – Miloš Živković, izvršni direktor Impuls centra
 • 18:05 – 19:05 – neformalna panel diskusija sa Nikolom Mijailovićem, Co-Founder & CEO at Joberty
 • 19:10 – 19:30 – pitanja publike
 • 19:30 – 20:00 – druženje i umrežavanje
LOGO KABINET MINISTRA ZA INOVACIJE I TEHNOLOSKI RAZVOJ VLADE REPUBLIKE SRBIJE

Ovaj meetup deo je Programa podrške radu startap i smart siti centara, naših osnivača – Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.

Prisustvo na ovom događaju je potpuno besplatno uz obaveznu prijavu jer je broj slobodnih mesta ograničen.

ŠTA JE IMPULS CENTAR?

Impuls Centar je prvi centar za inovacije u Gornjem Milanovcu koji ima za cilj da podrži, edukuje, poveže, pokrene i ujedini privrednike, startape i frilensere Gornjeg Milanovca kako bi doprineli ubrzanju razvoja inovacija i našem gradu otključali pun potencijal za ekonomiju 21. veka.

Pored samog prostora za zajednički rad (coworking), Impuls Centar je centralno mesto okupljanja inovativne zajednice uz veliki broj otvorenih događaja, meetupa ali i radionica, kurseva, treninga i obuka iz različitih oblasti vezanih za nove poslovne modele, nove tehnologije, biznis veštine, web, digitalnu industriju i tehnološko preduzetništvo.

Za pojedince i startap timove, Impuls centar pruža usluge za razvoj startap ideja u savremenom i funkcionalnom coworking prostoru, stručna predavanja, mentorske aktivnosti, umrežavanje.

Za kompanije, Impuls Center je partner, konsultant i resurs, koji im pomaže da postanu inovativniji, da primene alate i metode koje koriste tehnološki startupi i na taj način osiguraju njihovu relevantnost u budućnosti.

Više informacija o Impuls centru saznajte na ovom linku.

Pripremili smo za vas 57 besplatnih jedinstvenih događaja u ovom delu Srbije iz najaktuelnijih oblasti inovativnog preduzetništva koje ćemo realizovati do kraja godine kao vid podrške vašem razvoju.

Očekuju vas:

 • Kursevi ✔️
 • Predavanja ✔️
 • Radionice ✔️
 • Treninzi ✔️
 • Obuke ✔️
 • Meetups ✔️
 • Priče osnivača brzorastućih startapa iz Srbije kao i još mnogo toga ✔️

Bez neželjene pošte – samo dobre stvari!

Sada već preko 2K ljudi je deo Impulsa.

Prijavite se na newsletter i postanite deo Impuls zajednice.

Nećemo Vam slati previše mejlova.

Kada vidite naš mejl u mejl sandučetu u njemu će biti vesti o Impuls aktuelnostima koje želite da čitate: najave besplatnih događaja (kurseva, radionica, treninga, meetupa, predavanja...), novi blog članci, kao i druge aktuelne novosti / aktivnosti iz Impuls centra.

Pridružite se Impuls zajednici koja uvek prva dobija vesti iz Impulsa - čak i pre objavljivanja na društvenim mrežama.

Napomena: Vaše podatke prikupljamo kako bismo mogli da obradimo Vaše zahteve za učešće na aktivnostima i događajima koje organizujemo.

Vaše podatke obrađujemo na osnovu Uredbe o zaštiti podataka o ličnost EU član 6. stav 1. slovo b) i na osnovu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti član 12. stav 1. tačka 2.

Molimo, sačekajte

Dobro došli u Impuls zajednicu! 

Pogledajte i koji su JEDINSTVENI SKORAŠNJI I NASTUPAJUĆI IMPULS PROGRAMI.

ZANIMA VAS INOVATIVNO PREDUZETNIŠTVO?

Pogledajte epizode našeg podkasta Impuls startup priče u kojima smo ugostili i razgovarali sa osnivačima najaktuelnijih startapa Srbije.

Mladi, motivacija i inovacija je naziv serije vebinara u kojoj predstavljamo uspešne učeničke kompanije koje su osmislile inovativne proizvode i usluge.

Vebinare i podkaste možete pogledati na stranicama sajta posvećenim Impuls video produkciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *