KARIJERNO SAVETOVANJE ZA MLADE IMPULS CENTAR

Impuls centar u saradnji sa Razvojnim biznis centrom iz Kragujevca realizovao je u petak 30. septembra “Karijerni dan – karijerno savetovanje za mlade”.

ŠTA JE TO KARIJERNO SAVETOVANJE?

Mladi se često suočavaju sa izazovom šta upisati i koje zanimanje odabrati, zato im je važno, korisno i potrebno karijerno savetovanje.

Karijerni savetnici pomažu mladima da procene svoje kompetencije i izaberu adekvatno zanimanje.

Za procenu kompetencija koriste se dva inovativna alata: Basic Check Test– instrument za procenu sposobnosti i sklonosti, kao i Karijerni Kviz WayFi–  kratak kviz/test namenjen mladima koji još uvek nisu jasno definisali svoja interesovanja i sposobnosti.

Ova dva alata predstavljaju značajnu olakšicu mladima u karijernom planiranju i donošenju karijernih odluka.

KOME JE NAMENJEN OVAJ DOGAĐAJ?

Karijerno savetovanje bilo je namenjeno srednjoškolcima iz opštine Gornji Milanovac. Na radionici smo imali đake iz Gimnazije “Takovski ustanak” i Tehničke škole “Jovan Žujović”.

Planiramo u budućnosti da realizujemo novo karijerno savetovanje i za ostale srednjoškolce, sve nezaposlene mlade ljude starosti do 30 godina, kao i učenike srednjeg stručnog i visokog obrazovanja, starosti od 15 do 24 godine.

Prisustvo na karijernom savetovanju za mlade je besplatno uz obaveznu prijavu polaznika. Formular za ranu prijavu na novo karijerno savetovanje nalazi se u nastavku teksta.

Zbog velikog interesovanja, broj mesta je ograničen.

GDE?

Regionalni inovacioni startap centar Impuls, Velimira Rajića 42, Gornji Milanovac

KAKO JE BILO NA POLAZNICAMA NA KARIJERNOM SAVETOVANJU SAZNAJTE U OVOM VIDEU

PRIJAVI SE NA “KARIJERNI DAN – KARIJERNO SAVETOVANJE” I POZVAĆEMO TE KADA BUDE PONOVO ORGANIZOVANO

Na ovom linku nalaze se JEDINSTVENI SKORAŠNJI I NASTUPAJUĆI IMPULS DOGAĐAJI

ŠTA JE IMPULS CENTAR?

Impuls Centar je prvi centar za inovacije u Gornjem Milanovcu koji ima za cilj da podrži, edukuje, poveže, pokrene i ujedini privrednike, startape i frilensere Gornjeg Milanovca kako bi doprineli ubrzanju razvoja inovacija i našem gradu otključali pun potencijal za ekonomiju 21. veka.

Pored samog prostora za zajednički rad (coworking), Impuls Centar je centralno mesto okupljanja inovativne zajednice uz veliki broj otvorenih događaja, meetupa ali i radionica, kurseva, treninga i obuka iz različitih oblasti vezanih za nove poslovne modele, nove tehnologije, biznis veštine, web, digitalnu industriju i tehnološko preduzetništvo.

Za pojedince i startap timove, Impuls centar pruža usluge za razvoj startap ideja u savremenom i funkcionalnom coworking prostoru, stručna predavanja, mentorske aktivnosti, umrežavanje.

Za kompanije, Impuls Center je partner, konsultant i resurs, koji im pomaže da postanu inovativniji, da primene alate i metode koje koriste tehnološki startupi i na taj način osiguraju njihovu relevantnost u budućnosti.

Više informacija o Impuls centru saznajte na ovom linku.

Pripremili smo za vas 57 besplatnih jedinstvenih događaja u ovom delu Srbije iz najaktuelnijih oblasti inovativnog preduzetništva koje ćemo realizovati do kraja godine kao vid podrške vašem razvoju.

Očekuju vas:

  • Kursevi ✔️
  • Predavanja ✔️
  • Radionice ✔️
  • Treninzi ✔️
  • Meetupi ✔️
  • Priče osnivača brzorastućih startapa iz Srbije ✔️ kao i još mnogo toga. ✔️

Impuls newsletter

Bez neželjene pošte - samo dobre stvari! Nećemo Vam slati previše mejlova.

Kada vidite naš mejl u mejl sandučetu u njemu će biti vesti o Impuls aktuelnostima koje želite da čitate: najave besplatnih događaja (kurseva, radionica, treninga, meetupa, predavanja...), novi blog članci, kao i druge aktuelne novosti / aktivnosti iz Impuls centra.

Pridružite se Impuls zajednici koja uvek prva dobija vesti iz Impulsa - 48h pre zvaničnog objavljivanja na društvenim mrežama.

Napomena: Vaše podatke prikupljamo kako bismo mogli da obradimo Vaše zahteve za učešće na aktivnostima i događajima koje organizujemo.

Vaše podatke obrađujemo na osnovu Uredbe o zaštiti podataka o ličnost EU član 6. stav 1. slovo b) i na osnovu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti član 12. stav 1. tačka 2.

Molimo Vas da imate u vidu da ako događaj bude slikan i/ili sniman Vašim učešćem dajete saglasnost da se Vaše slike snimci objave (u štampi, društvenim mrežama, našem sajtu...).

Molimo sačekajte...

Dobro došli u Impuls zajednicu! 

Pogledajte i koji su JEDINSTVENI SKORAŠNJI I NASTUPAJUĆI IMPULS PROGRAMI.

ZANIMA VAS INOVATIVNO PREDUZETNIŠTVO?

Pogledajte epizode našeg podkasta Impuls startup priče u kojima smo ugostili i razgovarali sa osnivačima najaktuelnijih startapa Srbije.

Mladi, motivacija i inovacija je naziv serije vebinara u kojoj predstavljamo uspešne učeničke kompanije koje su osmislile inovativne proizvode i usluge.

Vebinare i podkaste možete pogledati na stranicama sajta posvećenim Impuls video produkciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *