fbpx

Regionalni inovacioni
startap centar Impuls

Čvorište inovacija

U prostorijama Impuls centra, u Rajićevoj 42, na 300 m2 raspolažemo sa savremenim coworking prostorom, salom za sastanke, kancelarijama, kuhinjom, sobom za opuštanje, modernom opremom za prezentacije, štampačima, skenerima, toaletima i tuševima.


Startapima, stanarima, članovima Impuls centra nudimo:

– Do 20 radnih jedinica u coworking prostoru;

– Dobijate svoju radnu fotelju i sto;

– Ukoliko vam je neophodno, za potrebe stanara imamo na raspolaganju laptop i desktop računare za korišćenje;

– Mogućnost korišćenja sale za sastanke, skenera i štampača;

– Internet;

– Opremu za prezentacije;

– Korišćenje Impuls biblioteke

– Kuhinju gde možete spremati hranu i osveženje;

– Odličnu lokaciju u centru grada;

– Sobu za opuštanje (relaxing room)

– Ekskluzivan pristup događajima, kursevima i obukama koje će se održavati unutar Impulsa;

– Besplatno korišćenje svih pomenutih usluga;

– Mogućnost umrežavanja sa drugim stanarima, kolegama iz drugih startap centara i naučno – tehnoloških parkova ali i svim ostalim činiocima Milanovačkog i domaćeg inovacionog ekosistema

– i naravno, besplatan čaj i kafu.Inspirišemo, podržavamo, edukujemo, povezujemo, pokrećemo i ujedinjujemo pojedince, startape i privrednike Gornjeg Milanovca i regiona kako bismo ubrzali razvoj inovacija i našem gradu i regionu otključali pun potencijal za ekonomiju 21. veka.

Usluge

Kompanije

Šta kompanije dobijaju saradnjom sa Impulsom?

Impuls centar pomaže kompanijama da razviju nove poslovne modele, inoviraju i postanu još više konkurentne na tržištu.

Startapi

Šta dobija moj startap u Impulsu?

Za startap timove Impuls centar pruža usluge razvoja startap ideja u modernom i funkcionalanom co-working prostoru, stručna predavanja, mentorske aktivnosti, umrežavanje.

Stanari

Zašto da postanem stanar Impulsa?

Želiš da radiš u coworking prostoru gde ćeš imati svoje radno mesto, podsticajno okruženje, mir, koncentraciju za stvaranje? Onda je Impuls pravo mesto za tebe.

Studenti

Studenti i Impuls?

Pružamo podršku studentima u razvoju njihovih inovativnih startap ideja, realizujemo događaje specijalno dizajnirane za njih.

Učenici

Šta Impuls može pružiti učenicima?

Za učenike Impuls centar pruža usluge edukacije u vidu kurseva, radionica, predavanja koja se baziraju na inovativnim oblastima, podstičući ih da od najranijeg doba razvijaju korisne veštine  XXI veka.

Praksa

Želiš praksu u Impulsu?

Niz pogodnosti ako si na praksi u Impulsu uključuju: nova znanja i veštine u oblastima vezanim za inovacije, mogućnosti umrežavanja sa pojedincima koji imaju isto mišljenje, izloženost novim poslovnim modelima i proizvodim, smernice za pokretanje ili razvoj inovacija, prednost pri apliciranju na Impuls događaje

Volontiranje

Zašto je dobro volontirati u Impuls centru?

Volontiranje u podsticajnom okruženju sa interakcijama Impuls korisnika koje za vas mogu biti stimulativne i korisne može biti dragoceno iskustvo i može vam pomoći da razvijete nove veštine koje vam mogu biti korisne na budućem radnom mestu