Google Ads je platforma za oglašavanje koja vam omogućava da povećate broj svojih klijenata i unapredite poslovanje. I sami znate da nije dovoljno imati samo dobar proizvod ili uslugu. Da biste bili uspešni u poslovanju, morate da plasirate svoj proizvod ili uslugu na pravi način. 

Sigurni smo da ste u nekom trenutku videli oglase – Google Ads surfujući preko Google pretraživača ali možda ne znate kako oni funkcionišu.

Prednosti Impuls kursa

Postupno, korak po korak

Kurs je dizajniran za potpune početnike, za sve koji žele da nauče rad u Google Ads – u.

SEM (Search Engine Marketing) je važan digital marketing segment.

Kurs će vam pomoći da razumete i koristite Google Ads u cilju budućih ostvarivanja boljih poslovnih rezultata. 

Kome je namenjen kurs?

Da li je namenjen baš vama?

Kurs je za sve koji shvataju značaj digitalnog marketinga u današnjem poslovanju i žele da unaprede svoja znanja i veštine iz oblasti Google oglašavanja. 

Polaznici uče korak po korak kako funkcioniše Google oglašavanje kao i kako da efikasno plasiraju svoje proizvode i usluge preko najpopularnije platforme za oglašavanje na Internetu.

Učenje iz iskustva

Predavač na kursu je Sonja Jovović, aktivni sertifikovani Google profesionalac za Google oglašavanje – Google Ads (Search, Display i Analytics).

Sonja je kreator i realizator mnogih uspešnih kurseva, predavanja, radionica iz oblasti digitalnog marketinga, osnivač i vlasnik agencije Profy Multi Media i suosnivač Kurs Kreator agencije za organoizaciju edukacija, in-house, tim bildinga za pravna lica.

Cena kursa

Besplatan kurs?

Kurs je potpuno besplatan zahvaljujući Programu podrške Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.

Gde se realizuje kurs?

Kurs se realizuje u Regionalnom inovacionom startap centru Impuls, Rajićeva 42, Gornji Milanovac.

Impuls centar obezbeđuje svu potrebnu infrastrukturu i sredstva za nesmetano praćenje kursa, osveženje i ketering.

KURS JE USPEŠNO REALIZOVAN

Pogledajte i ostale Impuls događaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *