Hajde_da_pricamo_o_preduzetnistvu

Hajde da pričamo o preduzetništvu!

U Impuls Centar nam stižu inspirativne preduzetničke priče! Ako imaš ideju ili više njih i ne znaš odakle da počneš ovo je događaj za tebe. Ako već razvijaš svoj privatan posao i ne znaš kako dalje ovo predavanje ti može doneti nove uvide. Ako nemaš ideju, možda ćeš upoznati nekog sa sjajnom idejom 🙂

Ako želiš da se upoznamo, voliš živu reč i zagrljaje, vidimo se!

Tokom nešto više od sat vremena pričaćemo o preduzetništvu i pravim preduzetničkim pričama. Razgovaraćemo o izazovima na koje preduzetnici često nailaze, ali ćemo se delom dotaći i celog procesa razvoja naših ideja. O čemu treba da razmišljamo, kako da testiramo i ispitamo tržište i kako odrediti korake na tom putu.

Na događaju će biti predstavljen i projekat podrške promociji i razvoju ženskog inovacionog preduzetništva koji će se narednih meseci odvijati u okviru Impuls Centra u Gornjem Milanovcu.

 

Ulaz je slobodan uz prijavu na link: https://forms.gle/ZTwCFwdiY7BdyNSo7

 

Agenda događaja

  • 18:00 – 18:15 – okupljanje gostiju
  • 18:15 – 18:20 – pozdravna reč, predstavljanje Impuls Centra – Đorđe Đorđević, ICT Hub
  • 18:20 – 19:20 – preduzetnički razgovori:

 

Iskusna preduzetnica i biznis mentorka, NLP trener i mama dvoje dece. 2011. godine pokrenula sa prijateljicom socijalno preduzeće Daj Daj d.o.o. za proizvodnju ekoloških platnenih pelena od bambusovog vlakna, jedinog tekstilnog proizvoda u Srbiji koji nosi Eko znak RS. Dobitnica specijalnog priznanja za inovativnost Udruženja poslovnih žena Srbije, Od 2015. godine aktivna kao mentor i biznis konsultant u više programa (Superste Erste banka, Social Impact Award, Podeli znanje, Smart kolektiv, UNDP, OEBS, Brodoto, CDOP, GIZ YEP, Cherie Blair fondacija, Fondacija Divac…) 2018. godine pokrenula sopstveni mentorski program Živi*Radi*Voli u saradnji sa ICT Hub-om u Beogradu.

Milanovčanka, vlasnica Umetničke radionice DAR, i mama dvoje dece koja je svojim vrednim radom stigla do velikih klijenata kao što su Tetrapak, Rakia Bar i Metalac. Nakon više kraćih radnih iskustava, odlučuje da postane preduzetnica i da se posveti svom talentu 2012. godine. Nakon višegodišnje saradnje sa kompanijama, ove godine počinje i sa maloprodajom, pa trenutno radi na otvaranju sopstvenog prodajno-izložbenog prostora u Gornjem Milanovcu.

  • 19:20 – 19:30 – najava programa podrške promociji i razvoju ženskog inovacionog preduzetništva
  • 19:30 – 20:00 – druženje i networking

Gde i kada?

Impuls Centar, Rajićeva 42, Gornji Milanovac (zgrada bivše apoteke), sreda, 28. avgust od 18:00.

 

Šta je Impuls centar?

Impuls centar je prvi prostor za zajednički rad u Gornjem Milanovcu koji trenutno pruža besplatno korišćenje prostora (stolovi, stolice, laptopovi, soba za odmor, kuhinja i još mnogo toga). Tu smo da podržimo, edukujemo, povežemo, pokrenemo i ujedinimo preduzetnike, frilensere, startape i privrednike Gornjeg Milanovca kako bismo ubrzali razvoj inovacija i našem gradu otključali pun potencijal za ekonomiju 21. veka. Pored samog prostora, Impuls centar će biti mesto okupljanja zajednice uz veliki broj otvorenih događaja (meetups), ali i kurseva, radionica i obuka iz različitih oblasti vezanih za nove tehnologije, biznis veštine i tehnološko preduzetništvo.

 

O programu podrške promociji i razvoju ženskog inovacionog preduzetništva

Ovaj besplatan program je nastao na osnovu 7 godina ličnog preduzetničkog iskustva i to je ono po čemu se razlikuje od drugih edukacija. Program je zamišljen tako da pruži potrebne informacije, podršku, kontakte i uvide o ideji koju polaznici žele da razviju ili poslu koji već vode. Ovaj program je za one koji žele 4 meseca posvećeno da rade i na tom putu imaju mentorsku podršku. Tematske celine koje će biti pokrivene programom uključuju organizaciju vremena, postavljanje ciljeva, planiranje, postavljanje poslovnog modela, definisanje ciljne grupe, finansije, i izradu strategije razvoja, marketing, kao i javni nastup. Učešće na programu će biti potpuno besplatno, a otvoren je za sve žene koje već imaju ili planiraju da pokrenu svoj posao.

Date

28 авг 2019

Time

18:00 - 20:00
Impuls centar

Lokacija

Impuls centar